top of page

Trainingen op maat gemaakt voor u

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij proberen zo min mogelijk standaard trainingen te geven, omdat we vinden dat enkel trainingen op maat doeltreffend genoeg zijn.

Elke training, cursus of workshop wordt op maat gemaakt en na een uitgebreid gesprek met de opdrachtgever (U).

Hieronder ziet u een blauwdruk (voor trainingen in de complexe zorg) om alvast in de stemming te komen.

 

Verbale agressie

Enkele referensies

Hannie de Bie (ILO psycholoog, Ontwikkeling & Leren)

 

Ik heb gezien hoe hij omging met zeer dreigende situaties en agressie. Hij kan adequaat en op het juiste moment inspelen op dergelijke situaties.

Jeroen Duijvestein(manager bij G. Fisher)
 

Roger ken ik als open-minded en oprecht geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor empathie maar durft ook duidelijk te zeggen waar het op staat.

Hans Nouwen (Zorgzame begeleiding)

 

Hij is erg betrokken bij de mensen waar hij voor werkt. Is rustig en consequent, doortastend, duidelijk en heeft het vermogen de regie te hebben zonder de baas te zijn. Hij leest de mens en de situatie goed waardoor hij reageert voor het escaleert.

Sandra Crone (eerst verantwoordelijke De Seisoenen)

 

Ik heb Roger leren kennen als een rustige persoon, die  veel werkervaring heeft in crisissituaties en op een rustige, maar duidelijke manier de aansluiting vindt bij de cliënt. Door middel van observatie , feedback en actief meedenken en coaching van onze begeleiders heeft Roger een duidelijke bijdrage geleverd bij het helpen oplossen van de toen ontstane crisissituatie.

bottom of page