top of page

POSITIVE EVENTS

Logeer Arrangementen

Schermafbeelding 2023-04-28 om 00.08.06.png

Logeerweekenden en midweken

Met Positive Events organiseert Bureau Think Positive iedere maand logeerweekenden en midweken voor jeugdigen op verschillende locaties in Nederland. De weekenden en midweken staan bol van activiteiten die de jeugdigen helpen hun sociale, emotionele en communicatieve vaardigheden te versterken.

Plezier voorop

De aangeboden activiteiten bevorderen het leren van vaardigheden maar het plezier staat voorop. De uitgangspunt is dat als jongeren plezier hebben in een activiteit ze eerder leren.

Expeditie Robinson

Vorig jaar zijn we begonnen met het thema expeditie. We zijn naar Loon op Zand geweest waar we in woestijnachtige gebied hebben getrokken van dorp naar dorp. Ook hebben we op de Brielse Meer op een onbewoond eiland onze tent opgezet. Dit jaar gaan we ons eigen Expeditie Robinson organiseren, met proeven en al, durf jij dat aan ?

Druk op het DOCK Icoon om erachter te komen

Spannend!

Kleine groepen

Om te zorgen voor rust bestaan onze groepen uit maximaal 4 kinderen. Per groep zijn er 2 begeleiders. Als de deelnemende jeugdigen het aankunnen kijken we of er 3 groepen samen aan een gezamenlijke activiteit kunnen deelnemen, zo bevorderen we de sociale contacten en werken we aan de nodige vaardigheden. 

Thema's

Per logeerweekend of midweek werken we met thema's. De kapstok is vaak sport, cultuur, creativiteit, outdoor/avontuurlijk.

Afgelopen jaren hebben we de wereld van 'onze' jongeren kunnen vergroten door activiteiten als surfen, paddle boarden, snowboarden, uitjes naar dierenparken en geestverruimende musea, we zijn zelfs met ze naar Engeland geweest met de boot.

Veiligheid eerst en toch de uitdaging aan (want je kan meer dan je denkt)

Expedities, surfen, dat is toch eng en gevaarlijk? ja dat klopt, het is voor de meeste jongeren een hele uitdaging, gelukkig bereiden we altijd alles goed voor, we dagen jongeren uit om dingen te ondernemen die ze normaal nooit zouden doen, alles altijd onder professionele leiding zodat niets kan gebeuren. Stap voor stap leren we je vertrouwen te hebben in jezelf!

bottom of page