top of page

Voor zorginstellingen

 


Wij zijn er voor zorginstellingen die het niet meer weten, die vast lopen op hun zorgvragers.

Het kan zijn dat het niet goed gaat op de afdeling, op de leefgroep, en dat er van alles al geprobeerd is, maar het wilt niet lukken, het wilt niet lukken om de negatieve spiraal te doorbreken. Het kan ook zijn dat de zorgvrager en zijn team van begeleiders/sociotherapeuten/pedagogische medewerkers in een crisis zijn beland en dat ze het niet meer weten, de bestaande methodiek en bijhorende aanpak werkt op dit moment niet bij de zorgvrager in nood, men weet niet meer welke richting op moet te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms kan een externe persoon, met een andere blik, een blik die niet vertroebelt is door al wat er gebeurt is, je helpen door helder, vanuit een helicopterview de situatie waarin je team en zorgvrager zijn beland te spiegelen en opeens weet je het weer, ja daar moet ik heen, dat was ik door de chaos in mijn hoofd helemaal vergeten, ik was de kluts kwijt, maar nu kan ik weer iets zien, alsof de meewerkende crisiscoach met een zaklamp is gaan schijnen, ik zie nu de eerste stap en die ga ik nemen! die gaan wij nemen!

 

De crisisspecialist richt zich op de professionals in de specialistische zorg  (denk aan problemen rondom agressie, psychiatrische ziektebeelden, hechtingsproblematiek, disharmonische ontwikkelingsprofiel) .

Naast het bieden van hulp door het inzetten van coaches bieden wij ook trainingen op maat..

 

 

 

.

 

 

 

 

 

bottom of page