top of page

Ambulante specialistische begeleiding

 

Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening waarbij een specialistisch begeleider naar huis komt om een kind/jongere individueel te begeleiden. Het kan gaan om kinderen met een verstandelijke beperking, pubers met gedragsproblemen of kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum, HSP, ADHD of een van de andere ziektebeelden.

De begeleiding bestaat uit het op pijl houden van schoolse vaardigheden (voor kinderen die tijdelijk thuis zitten)

 tot aan werken aan sociaal emotionele leerdoelen. Activiteiten die aangeboden worden zijn op maat afgestemd op het kind, waarbij de nadruk ligt op creatieve outdoor en sport activiteiten.

Onze hulpverleners hebben meer dan ruime ervaring met het professioneel begeleiden van kinderen met (ernstige) gedragsproblemen. Uw kind is bij ons in goede handen, wij maken van hem/haar een Super kid!

 

Enkele referensies

Hannie de Bie (ILO psycholoog, Ontwikkeling & Leren)

 

Ik heb gezien hoe hij omging met zeer dreigende situaties en agressie. Hij kan adequaat en op het juiste moment inspelen op dergelijke situaties.

Jeroen Duijvestein(manager bij G. Fisher)
 

Roger ken ik als open-minded en oprecht geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor empathie maar durft ook duidelijk te zeggen waar het op staat.

Hans Nouwen (Zorgzame begeleiding)

 

Hij is erg betrokken bij de mensen waar hij voor werkt. Is rustig en consequent, doortastend, duidelijk en heeft het vermogen de regie te hebben zonder de baas te zijn. Hij leest de mens en de situatie goed waardoor hij reageert voor het escaleert.

Christa v. H. (moeder)

 

Ik ben trots op jullie! Wat een groei het afgelopen jaar!! Ontzettend bedankt voor al het vertrouwen wat jullie in mijn kerel hebben gehad en vooral het vertrouwen wat jullie hem hebben gegeven! Ik denk dat er weinig kinderen zijn die in zon korte tijd zo ontzettend veel zijn gegroeid! En dat allemaal dankzij jullie. Ik ben trots op mijn knappe kerel, heel trots. Maar ook op jullie! Dank je wel voor alles dit afgelopen jaar!

bottom of page