top of page

Enkele referenties

Rominja R. (moeder)

Het gaat al stukken beter met A. dankzij Roger, ze hebben samen een hele goede klik. A. lijkt zich meer gewaardeerd te voelen, ook is hij meer op zijn gemak. Er is weer vertrouwen.

Maarten Warffemius (manager Yacht recruitment)

Roger is een prima coach. Hij ziet wat mensen beweegt en weet daarop in te spelen en mensen een spiegel voor te houden. Hij is kritisch en opmerkzaam en tegelijkertijd open en hartelijk waardoor veel bespreekbaar is. Hij is een prettige persoon om mee te werken kan door een creatieve invalshoek mensen iets bij brengen zonder belerend over te komen. Door zijn positieve instelling is hij een bruggenbouwer.

 

Hannie de Bie (ILO psycholoog, Ontwikkeling & Leren)

Ik heb samengewerkt met Roger op een woning met verstandelijke beperkte cliënten, waarbij er een crisissituatie was ontstaan. Ik heb gezien hoe hij omging met zeer dreigende situaties en agressie. Hij kan adequaat en op het juiste moment inspelen op dergelijke situaties, en stond in mijn beleving altijd op het juiste moment op de juiste plaats om mogelijke escalaties te voorkomen. Daarbij is hij rustig aanwezig, maar heel helder en duidelijk in zijn communicatie. Niet alleen naar cliënten, maar ook naar collega's toe is hij een goede coach. Hij weet waar nodig op een positieve en creatieve manier ondersteuning te bieden.

 

Sandra Krone (Pb-er, de Seizoenen)

Ik heb Roger leren kennen als een rustige persoon, die  veel werkervaring heeft in crisissituaties en op een rustige, maar duidelijke manier de aansluiting vindt bij de cliënt. Door middel van observatie , feedback en actief meedenken en coaching van onze begeleiders heeft Roger een duidelijke bijdrage geleverd bij het helpen oplossen van de toen ontstane crisissituatie.

 

Anne-Marie Wattimena van der Poel (locatiemanager Koninklijke Kentalis)

'Zelfzekerheid, kennis van de (hechtings) problematiek, gedrevenheid en een zekere fingerspitzengefühl  zeggenschap en gezag. Al deze eigenschappen, samen met een gezonde dosis pioniersgeest zag ik terug. Het heeft ons echt geholpen om te worden wie we wilden zijn'

 

Sugeng Rahardjo (senior marketing Zilveren Kruis Achmea)

Ik ken Roger als integer begeleider/coach/trainer. Zijn visie en werkmethodiek is holistisch waarbij hij niet het belang van zorg verlenen los ziet van het belang van de patiënt. Door zijn brede werkervaring heeft hij zich een groot aantal werkmethodieken eigen gemaakt die hij ook als een ware meester weet over te dragen aan anderen. Hij is plezierig om mee samen te werken.

 

Leon Hombergen (Senior Adviseur Innovatie en Markt RWS)

Roger ken ik als een doortastend, doelgericht persoon. Hij zoekt naar mogelijkheden om zijn doel te bereiken, werkt daartoe graag met mensen samen. Hij benut de talenten in zijn team goed, en deelt met hen zijn successen. Fijn om mee te werken, en betrouwbaar.

 

Gudo Swarts (teamleider Inzetbaar BV)

Roger heeft zich doen kennen als een stabiel, rustig en zeer geduldig persoon.

Een begeleider die veel denkt en dit weet om te zetten in handelen. Hij benadert de cliënten vanuit de gehele persoon en ziet niet alleen de beperkingen of alleen maar de mogelijkheden. Hij stemt zijn begeleiding af door mogelijkheden en beperkingen af te stemmen en dit in het gehele mensbeeld te plaatsten zodat de cliënten ten volle tot hun recht kunnen en mogen komen.

Roger zoekt naar de mogelijkheden om de ander te begrijpen en te doorgronden, ook als deze dit laat zien door moeilijk verstaanbaar gedrag,  zodat hij zijn begeleidingstijl hierop af kan stemmen.

Roger staat open voor het krijgen en geven feedback en kritiek, hij neemt dit mee in zijn handelen en denkwijze ten aanzien van de begeleiding van de cliënten. Roger is bereid zich te verdiepen en te ontwikkelen binnen zijn werkzaamheden en neemt niet alles als vanzelfsprekend aan, hij wil weten hoe andere over situaties denken en zal zijn eigen mening hier ook over geven zonder deze mening op te leggen aan andere personen.

Het belang van de cliënten staat bij hem altijd centraal.

 

Hans Nouwen (eigenaar Zorgzame begeleiding)

Ik heb het genoegen mogen smaken op diverse locaties met Roger te mogen samenwerken. Ik heb hem leren kennen als een professionele en zeer prettige collega. Hij is erg betrokken bij de mensen waar hij voor werkt. Is rustig en consequent, doortastend, duidelijk en heeft het vermogen de regie te hebben zonder de baas te zijn. Hij leest de mens en de situatie goed waardoor hij reageert voor het escaleert. Daarnaast is hij ook creatief en sportief. En een prettig mens. Kortom, ik kan hem zeer van harte aanbevelen.

 

Jeroen Duijvestein (manager Georg Fischer) 

Roger ken ik als open-minded en oprecht geïnteresseerd in mensen. Hij heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor empathie maar durft ook duidelijk te zeggen waar het op staat. Zijn positive grondhouding werkt vaak inspirerend en aanstekelijk.

 

 

 

 

 

bottom of page